VI Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú

La Cucanya, El Racó de Santa Llúcia, s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú,

Es tracta de la trobada anual dels sectors comercial i turístic de la ciutat, que compta amb la participació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i els agents econòmics de la ciutat que formen part de la Taula de Comerç i Turisme, entre ells, Gremi d’Hostaleria, com a representant del sector d’hostaleria i restauració.


És per això, que com associat al Gremi, i membre del teixit comercial de la nostra ciutat, us convidem a que formeu part activa d’aquesta trobada, en una nit especial que tindrà lloc el proper dijous 5 d’Octubre 2016, a les 21 h. a La Cucanya, al Racó de Santa Llúcia, s/n. Vilanova i la Geltrú.

El format de l’acte serà un sopar on s’entregaran diferents reconeixements a empreses de diferents sectors de la ciutat. El preu del sopar és de 30 euros per persona i cal inscripció prèvia (enviant un correu a info@gremivng.com indicant el nom de l’establiment i el numero d’assistents). Termini d’inscripcions 21 de Setembre.

 Actualment aquests reconeixements consten de quatre categories:

  • Innovació
  • Trajectòria
  • Comunicació
  • Projecte de Promoció ciutat

De totes les candidatures presentades s’escolliran 3 finalistes de cada categoria .

Totes les empreses, entitats i professionals associats als diferents gremis i/o associacions poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional si es considera que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis, adjuntant:

  • Una fotografia d’alta resolució de l’establiment proposat.
  • Omplir el corresponent imprès de Proposta de Candidatura degudament complimentat i enviar-lo al Gremi.(disponible al Gremi)

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 21 de setembre de 2017. Les candidatures presentades, així com el nom de l’empresa que les proposi, rebran un tractament confidencial.