La FIHR se suma a la digitalització de despeses professionals amb DevoluIVA

 
La Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració (FIHR) se suma a la digitalització de despeses professionals amb DevoluIVA amb l'objectiu d'oferir als seus associats tots els avantatges que el servei DevoluIVA proporciona als seus clients.
 
Fruit de l'acord de col·laboració signat entre la Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració i DevoluIVA, els Gremis d'Hostaleria associats a la FIHR ja poden gaudir gratuïtament dels beneficis de la gestió automàtica de factures electròniques: Estalvi de temps en elaborar les factures, fidelitzar els seus clients professionals facilitant la recuperació de l'IVA , Visibilitat en el cercador de comerços de l'App DevoluIVA, accés automàtic a totes les seves factures, consultar estadístiques sobre els seus clients, i un llarg etcètera.
 
Sense oblidar-nos d'una de les avantatges estrella, ¡formar part de la xarxa DevoluIVA!
 
A partir d'ara, per als clients de DevoluIVA, els restaurants associats a la FIHR, ja no hauran de fer manualment les seves factures, ja que aquests podeu factura electrònica dels seus consums de forma automàtica. Ja són més de 38.000 comerços que aposten per la transformació digital.
 
No t'ho pensis més, registra't aquí i comença a oferir aquest servei a tots els teus clients de DevoluIVA.