BBVA i la FIHR signen un acord de col·laboració financera

Els Quinze Gremis d’Hostaleria i Turisme que hi pertanyen, i els seus 7.856 associats, se’n beneficiaran d’aquest acord

BBVA i la Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració han signat un acord de col·laboració financera mitjançant el qual l’entitat bancària posarà a disposició del col·lectiu d’associats de la FIHR línies de finançament especifiques, productes financers i serveis adequats a les necessitats del sector.

Entre els productes i serveis orientats a comerços i turisme, destaca tot el vinculat amb els mitjans de pagament, targetes especifiques per a negocis, préstecs i comptes de crèdits i assegurances. També s’inclouen serveis derivats de l’aposta digital del banc com l’eina Commerce360 que utilitzant el Big Data, reporta informació estadística sobre el propi negoci i sobre el comportament del sector a la zona.

L’acord ha estat subscrit pel director territorial de BBVA a Catalunya, Xavier Llinares, i el President de la FIHR, Pere Santos. Llinares ha remarcat en la trobada que “el sector turístic i hoteler és un dels motors principals de l’economia del país i BBVA vol estar al seu costat contribuint a la seva expansió”. El director territorial de BBVA també ha volgut destacar el gran paper que tenen les associacions gremials per la seva proximitat i la contribució al desenvolupament econòmic del territori. El president de la FIHR, Pere Santos, ha destacat “la importància d’aprofitar sinergies comercials entre institucions presents en el territori per afavorir un creixement pròsper i oferir les millors condicions als clients que gaudeixen de l’oferta hostalera de les comarques de Barcelona”.

 

Actualment formen part de la FIHR quinze gremis i associacions de professionals i empresaris del sector de l’hostaleria, el turisme i la restauració, que agrupen un total de 7.856 associats. En concret, són els del Bages, l’Anoia, Solsonès, Moianès-Osona, Vilanova i la Geltrú, Sabadell, Alt Penedès, Osona, Terrassa, Baix Llobregat Centre-Nord, Castelldefels i Baix Llobregat, Vallès Occidental Sud i Barcelonès, Sitges, Viladecans i Terres de l’Ebre. Tots ells podran accedir a l’oferta financera acordada arran de la signatura.

Per a més informació, podeu contactar amb BBVA Comunicació Catalunya Tel. 934845090 comunicacio.catalunya@bbva.com