12a Tapes i Canyes

Arriba la tardor i, com és habitual, una nova edició del Tapes i Canyes, la ruta gastronòmica d’elaboracions en petit format dels bars, restaurants i fleques de Sant Vicenç dels Horts.

Enguany, és la dotzena edició d’aquesta campanya organitzada conjuntament per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers, amb la participació d’11 establiments del municipi.

Sant Vicenç dels Horts és un dels municipis que conformen el Parc Agrari del Baix Llobregat, on s’hi conreen verdures i hortalisses com albergínies, pebrots, carbassons, carbasses, enciams, cols i pastanagues, i també fruites com figues, pomes, caquis i peres, entre d’altres. Com a mostra del compromís de la restauració vicentina amb el producte local i de temporada, les tapes duen algun producte del Parc com a ingredient.

Com l’any passat, es lliuraran tres premis a les millors tapes, atorgats per votació popular, d’acord amb les valoracions de les persones consumidores. Es farà l’entrega d’una placa als restaurants guanyadors perquè la puguin exhibir als seus establiments.

Més informació aquí