Renfe posa a la venda els bitllets per a “El tren dels exploradors”, per descobrir el Baix Llobregat en família

El tren sortirà el 15 de juny de Barcelona i farà parades a Gavà i Castelldefels, on els viatgers gaudiran de diverses visites guiades, tallers i experiències vinculades a la prehistòria, la gastronomia i els pirates. La iniciativa “Trens Turístics Barcelona és molt més”, posada en marxa l’any passat amb la participació d’unes 300 persones, és fruit de la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i Renfe.

Renfe ha posat a la venda els bitllets per a una nova ruta del projecte “Trens Turístics Barcelona és molt més” que, sota el títol “El tren dels exploradors”, sortirà el 15 de juny des de l’estació de França de Barcelona i tindrà parades a Gavà i Castelldefels.

Al llarg de les diferents parades de la ruta, els viatgers podran gaudir d’una visita guiada i un taller de joieria prehistòrica al Parc Arqueològic Mines de Gavà; una visita guiada i taller gastronòmic als Mercats de Gavà; una visita guiada a l’eix comercial i el Museu de Gavà; un trenet que els portarà fins al Castell de Castelldefels; una visita a Piratia, experiència interactiva i immersiva que permet endinsar-se en el món de la pirateria apel·lant els sentits, i una representació teatral final vinculada al món i la vida dels pirates.

“El tren dels exploradors”, amb capacitat per a un centenar de passatgers i vinilat per a l’ocasió amb la imatge de la campanya, sortirà de l’estació de França a les 9:15 hores. La tornada es farà a la mateixa estació al voltant de les 19:30 hores.

Les persones interessades en aquesta proposta podran adquirir els paquets al web de Renfe, amb un preu de 30 euros per a adults, 5 euros per als infants de 4 a 13 anys i gratuït de 0 a 3 anys.

El projecte “Trens Turístics Barcelona és molt més”

“El tren dels exploradors” és una nova ruta dels “Trens Turístics Barcelona és molt més”, impulsats a partir d’un acord entre la Diputació de Barcelona i Renfe. La iniciativa permet els viatgers recórrer la província de Barcelona i conèixer els seus principals atractius, mitjançant una mobilitat sostenible i responsable, i amb activitats exclusives. El principal objectiu és apropar el territori a tota mena de públics, perquè el puguin conèixer i gaudir amb activitats relacionades amb el modernisme i la gastronomia. L’experiència pretén implantar a Barcelona un model d’èxit que ja opera a altres comunitats.

Els “Trens Turístics Barcelona és molt més” van aplegar l’any passat 300 visitants amb els trens "El Modernisme gurmet" i “Ruta Viles Marineres”. Enguany el tren "El Modernisme gurmet" farà una nova edició el proper 1 de juny, i ja es poden comprar els bitllets.

El projecte “Trens Turístics Barcelona és molt més” forma part de l’acord entre la Diputació de Barcelona i Renfe per promoure la mobilitat sostenible i els atractius turístics de la província com a destinació d’esdeveniments d’empresa, culturals i esportius amb descomptes per als participants, fomentant així l’ús dels serveis de Renfe (AVE, Avlo, Mitjana Distància i Rodalies) com a mode de transport prioritari per desplaçar-se i promovent un turisme alternatiu, sostenible i diversificat a la província.

Els “Trens Turístics Barcelona és molt més” han estat reconeguts en la categoria Through Experiences en la 39a edició dels Premis CETT Alimara, que distingeixen projectes que aporten una visió innovadora en l’àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic.

Més informació: https://www.barcelonaesmoltmes.cat/trensturistics