Comercialització del sector turístic i enoturístic
L'Escola d'Enoturisme de Catalunya, juntament amb la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme presenten el curs "Comercialització de producte turístic i enoturístic". El curs està dividit en dos subcursos i les persones interessades podran triar el curs sencer o fer els dos mòduls per separat (Reactivació del meu negoci 1 o 2).
Formació 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya.
Reactivació del meu negoci 1: Model de negoci modern, viabilitat, rendibilitat, estratègies, preus i marges^
Durada: 20 hores.
Calendari: 8, 15, 22, 29 d'octubre 2024 de 9 a 14h
Modalitat: online
CONTINGUTS:
- Autodiagnosi de l'empresa a mida.
- Punt de partida actual del model de negoci.
- Assolirem valoracions de possibles clients/usuaris.
- Construirem un nou i poderós referent a mida de model de negoci.
- Optimització de marges. Focus en la rendibilitats.
- Com em pot ajudar la Intel·ligència Artificial de mercats i negoci.
- Què puc saber més dels clients?
- Quina utilitat m´aporten les estratègies principals de màrqueting.
- Models de pricing.
- Com vendre més i millor en enoturisme.
- Com potenciar l´experiència de client.
- Prioritats i mètriques.
Reactivació del meu negoci 2: Comercialització, màrqueting, comunicació, fidelització i proposta de valor^
Durada: 30 hores.
Calendari: 4, 11, 18, 25 novembre; 2, 9 desembre 2024 de 9 a 14h
Modalitat: online
CONTINGUTS:
- Autodiagnosi de l'empresa a mida.
- Punt de partida actual del nostre model de comunicació i comercialització.
- Assolirem valoracions de possibles clients/usuaris.
- Construirem un nou i poderós referent a mida de model de comercialització.
- Com empoderar la nostra proposta de valor.
- Canals de distribució.
- Concrecions de Comunicació InBound.
- Concrecions de Comunicació OutBound.
- Detecció de coves oportunitats i nous clients.
- Models de fidelització i lleialtat.
- Plans de comunicació.
- Plans de comunicació per a enoturisme.
- Aplicació de la sostenibilitat i economia verda.
DESTINATARIS
- Propietaris i gestors de negocis turístics i enoturístics (restaurants, cellers, allotjaments i agents turístics, botigues de vins, etc).
- Emprenedors en el sector turístic i enoturístic.
- Directors i responsables de màrqueting.
- Consultors, comercials i assessors de negocis turístics.
- Estudiants i graduats en Turisme, Enologia i Administració d’Empreses.
- Personal de vendes i atenció al client en el sector turístic i enoturístic.
*No hi poden participar aquelles persones amb contracte de l'Administració Pública.
DOCENT: XAVIER FUMANAL.- Facilitador de Millora Competitiva (Negocis, Estratègies, Vendes i Habilitats) per a professionals i negocis. Responsable d´Expansió de S2CX-The Customer Centric Company. Professor de MBAs i Postgraus a EAE, UVIC, UManresa, URV i UdeGirona. Assessor acreditat en Estratègia i Innovació per ACCIÓ i INNOVI