Accedeix a l'E-FIHRT 4/Novembre 2024: Innovació, sostenibilitat i tradició al sector turístic i gastronòmic

Aquest novembre, el sector turístic i gastronòmic de Catalunya ha estat marcat per una combinació única de tradició i modernitat. La Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) recull en el butlletí d'aquesta setmana algunes de les fites més destacades:

  • Celebració de les XXX Jornades Gastronòmiques de la Clementina a Alcanar i Les Cases, amb propostes culinàries que barregen tradició i creativitat.
  • La presentació de la primera pista de gel sostenible a Tortosa, reforçant el compromís amb la sostenibilitat.
  • L'èxit de les 20es Trobades Gastronòmiques a Castelldefels i el creixement del Pintxopote de Calafell, que ara se celebra dos dies per setmana.
  • L'impacte de la Fira del Tió de Solsona, que enguany celebra el seu desè aniversari amb noves activitats familiars.
  • L'entrega de Diplomes i Certificacions de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya
  • La participació a la Jornada d'#HosteleriaporElClima organitzada per Coca-Cola EP al Restaurant Cocina Hermanos Torres

Aquestes iniciatives reflecteixen un sector que avança cap a la sostenibilitat, la innovació i la promoció del territori. Explora totes les notícies i activitats destacades d’aquest mes al nostre Newsletter, l' E-FIHRT.

Accedeix al contingut complet