La Federació s'adhereix a "Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025"

La Federació compleix els requisits d’accés i s’adhereix al projecte de Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025.

S’entén com una oportunitat extraordinària per reforçar les sinergies entre les administracions i els sectors agroalimentari i turístic, posar més en valor tot el patrimoni i teixit agroalimentari i culinari català i promoure’l tant a nivell local com internacional, i en això Catalunya i la seva gastronomia porten molts anys aportant i serà baluard per aquest 2025.

A partir de la nostra adhesió anirem incorporant logos i claims a les properes accions gastronòmiques que anIrem desenvolupant al llarg del 2025 

Des del sector contribuirem a seguir posicionant Catalunya, i els terriotis de la FIHRT, compresos dins la Catalunya Central, Barcelona, Penedès, Terres de l'Ebre, Calafell i l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs, com una regió gastronòmica que disposa d´una alimentació i producte excel·lents, una cuina extraordinària i unes experiències úniques per descobrir-ho.

I sempre en col·laboració amb institucions i entitats gastronòmiques reconegudes com són Pimec Turisme, Consells Comarcals, Diputacions de Lleida, Barcelona i Tarragona, Patronats de Turisme, Ara Lleida, TUrisme de Barcelona, Ajuntaments, Agència Catalana de Turisme, Direcció General de Turisme, i el propi Govern de Catalunya