El Gremi d'Hostaleria de Viladecans celebra el Nadal amb showcookings que enalteixen la gastronomia i el producte local i la sostenibilitat

Aquestes Festes de Nadal, el Gremi d'Hostaleria de Viladecans aposta per posar en valor el producte de proximitat amb dues iniciatives gastronòmiques destacades que combinen tradició, sostenibilitat i creativitat culinària: Showcookings i les Jornades Gastronòmiques de Tardor, del 27 de desembre al 27 de gener.

Els showcookings, organitzats amb la col·laboració de dos establiments associats de la ciutat, han ofert als assistents l’oportunitat de descobrir receptes nadalenques elaborades amb ingredients frescos i de qualitat procedents del Parc Agrari del Baix Llobregat.

El primer showcooking va tenir lloc de la mà del restaurant Vilateca, que va presentar una recepta deliciosa: fesolets amb carbassa cuita, botifarra del perol i essència de carxofa. Una proposta que va captivar els sentits amb els sabors de temporada i el respecte pel producte local.

El segon taller va estar protagonitzat pel Restaurant Cal Mingo. Els participants van aprendre a elaborar una recepta única que segueix la línia de posar en relleu els sabors autèntics i la connexió amb els productors del territori.

Aquests showcookings no només són una celebració de la gastronomia local, sinó també una forma de reforçar el compromís amb la sostenibilitat i la tradició culinària que defineixen el Nadal al Baix Llobregat. Una experiència gastronòmica única per a tots els amants de la bona cuina i el producte de proximitat.

Més informació i inscripcions a www.gremihosteleriaviladecans.es.