E-FIHRT 1/FEBRER 2025: FIHRT en Acció: Reptes, Innovació i Territori en el Turisme i la Restauració

Aquest febrer, la FIHRT ha posat el focus en els principals reptes del sector turístic i gastronòmic amb una Junta Directiva celebrada a Amposta.

A la reunió s'ha analitzat l'impacte de la Llei de Malbaratament Alimentari, i la FIHRT ha estat reconeguda com a Punt d'Informació Turística al Penedès. A més, el Wine Travel Observer ha identificat més de 1.000 negocis d'enoturisme, i s'ha presentat el projecte europeu SPRINT.

L'agenda gastronòmica inclou les Jornades de la Galera a les Terres de l'Ebre, el Tast d'Espigalls a la Carpa By Caserco, i el reconeixement dels embotits tradicionals dins del marc de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia.

Altres iniciatives destacades són la renovació dels òrgans de govern de PIMEC, la jornada Aliança d'Emprenedores Rurals, i les novetats en les regulacions europees i fiscals que afecten el sector de la restauració.

Consulta el butlletí complet per conèixer totes les novetats i accions rellevants.