Últimes notícies

La segona edició del concurs “Fet a Osona: Aliments excel·lents” passa a la fase de votació popular dels productes finalistes

Aquest divendres, 7 de febrer, s’inicia la fase de votació popular a través del web fetaosona.cat, que s’allargarà fins ...

Antoni Cañete, únic candidat a la presidència de PIMEC

Finalitzat el termini de presentació de candidatures per a les eleccions de PIMEC, s’ha confirmat que només s’ha registrat una ...

Oberta la inscripció per a la VIII edició de Xef Balfegó

Els xefs de restaurants de Catalunya ja poden inscriure’s a la VIII edició del concurs Xef Balfegó, una competició gastronòmica ...

El Govern amplia fins al juny de 2026 el termini per executar projectes d'eficiència energètica en el sector turístic

El Ministeri d'Indústria i Turisme ha anunciat l'ampliació fins al 30 de juny de 2026 del termini per a l'execució i justificació ...

Aquest cap de setmana nova edició del Trufforum Vic

Trufforum Vic representa la festa de la tòfona negra (Tuber melanosporum). A mig camí entre el mar i els Pirineus i només a setanta ...

L'Ajuntament de Castelldefels dona el primer pas per a la restauració de les façanes del Castell

La Junta de Govern Local ha tirat endavant l'aprovació inicial del projecte tècnic per a la restauració de les façanes ...

El sector turístic tanca l'any amb 2,9 milions d'ocupats, un 9,7% més que el 2023

En el quart trimestre del 2024 hi ha 259.992 empleats més en activitats turístiques que en el mateix trimestre del 2023. L’ocupació ...

Les plantacions de tòfona negra s'han duplicat en vuit anys i Catalunya ja té més de 700 hectàrees de cultiu

Aquest cap de setmana té lloc a Vic la iniciativa Trufforum, una de les accions per promoure la tòfona i demà comptarà amb ...

FIHRT i W3Barcelona renoven l'aposta per impulsar la digitalització en l'hostaleria i la restauració

La Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) i W3Barcelona, empresa especialitzada en desenvolupament web ...