Últimes notícies

EL GREMI DE RESTAURADORS DEL PRAT RECAPTA 8.800 EUROS PER A LA LLUITA CONTRA LA LEUCÈMIA.

És el segon sopar solidari en benefici de la Fundació Josep Carreras i l'Institut Català d’Oncologia (ICO) que organitza ...

La província de Barcelona compta amb més de 1.400 empreses de turisme de reunions i esdeveniments

La Diputació de Barcelona elabora una base de dades de l’oferta del sector a les 13 comarques del territori.  Les comarques de la marca ...

Informació alimentària obligatòria pels aliments a base de peix elaborats i envasats al comerç minorista

Les elaboracions a base de peix que el comerç minorista  elabora i envasa prèviament a la seva venda han d’indicar ...

L'estratègia de diversificació de productes turístics es consolida a la pre i post temporada a Lloret de Mar

És una de les conclusions de l’informe d’anàlisi turístic 2023 presentat per Mabrian Technologies i Lloret Turisme   Lloret ...

Agricultura, Pesca i Alimentació convoca el Premi Aliments d'Espanya 2024"

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) un extracte de l'ordre per ...

Jordi Hereu destaca el paper de l'hostaleria i la restauració en el futur d'un turisme més sostenible i digital

El ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, ha inaugurat la vuitena edició del HIP Horeca Professional Expo 2024 a l'Ifema de ...

Presentacio Manual per a la Restauració Sense Gluten

Us convidem a la presentació del Manual de bones pràctiques per a la Restauració Sense Gluten, una guia que l’Associació ...

“Volem incrementar el flux d'alumnes de proximitat i diversificar les formacions en enoturisme”

A les portes del desè aniversari de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, el seu nou director, Gerard Domingo, fa balanç del centre ...

Campanya de la tòfona negra a Osona

Els restaurants del col·lectiu Osona Cuina ofereixen plats i menús degustació amb la tòfona com a protagonista. De l’1 ...

<< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>