La restauració de Reus s'uneix per donar servei als visitants de la ciutat durant l'Open Pro Padel i el World Padel Tour

“Menja’t el pàdel” aglutina a 50 restaurants amb diverses promocions pels comensals

L’AEH Reus, el Tomb de Reus, la Regidoria d’Esports de Reus i Reus Promoció han presentat aquest matí la campanya “Menja’t el Pàdel”, nascuda per aglutinar l’oferta gastronòmica de la ciutat durant les competicions Open Pro Padel i World Padel Tour; i així promoure l’estada i el consum a la capital del Baix Camp abans i després dels partits. 

Ambdues competicions portaran a la ciutat del 10 de març al 2 d’abril, milers de persones, i ni les entitats ni l’administració, han volgut deixar passar l’oportunitat de facilitar als visitants el coneixement i gaudi als restaurants de la ciutat; oferint-los un directori amb 50 restaurants i diverses promocions gastronòmiques que els establiments adherits han preparat per l’ocasió.

Durant la presentació de la campanya, El Sr. Pep Cuerba Domènech, Regidor d’Esports de Reus, ha manifestat “la oportunitat que aquesta iniciativa representa per la projecció de la ciutat des de l’àmbit esportiu i turístic” 

El Sr. Víctor Perales, president de l’AEH Reus, ha ressaltat l’èxit d’haver aglutinat en poc temps a cinquanta restaurants. Com a nou president de l’entitat, ha agraït l’acollida “per seguir sumant punts per tal que Reus es segueix posicionant gastronòmicament” 

El Sr. Jacint Pallejà Sedó, president d’El Tomb de Reus, ha recordat que “l’oferta variada que avui promocionem vinculada al pàdel, és present a la ciutat durant tot l’any”

Per últim, la Sra. Montse Caelles Bertran, Regidora de Promoció de la Ciutat de Reus, ha tancat les intervencions remarcant la importància del treball conjunt entre regidories i amb les entitats de la ciutat: “Dies com avui ens encoratgen a seguir treballant amb aquesta coordinació, per seguir construint una marca gastronòmica més potent, coneguda i que arribi a més gent”

Els restaurants participants, segmentats per tipus de cuina, es poden consultar a la landing page https://aeht.es/jornades-gastronomiques/menjat-el-padel-2023/