Jornada "Prevenció del #malbaratamentalimentari en el sector de la restauració i les cuines centrals" i presentació oficial de la guia per elaborar plans de prevenció

Segons un recent estudi de l’Eurostat, cada ciutadà europeu malbarata 127 kg de menjar anualment, el que suposa un total de 56,98 milions de tones pel conjunt dels països de la Unió Europea. El sector de la restauració i els serveis alimentaris suposa un 9,4% d’aquest malbaratament. Alineats amb els ODS, algunes cuines ja han començat desenvolupar projectes pioners per fer front a aquest repte global. L’objectiu d’aquesta jornada és presentar la guia per a la prevenció i reducció del malbaratament alimentari al sector de la restauració comercial i cuines centrals, una eina per ajudar i impulsar la implementació de plans de prevenció i donar suport al compliment de la Llei 3/2020. 

La FIHRT participa a la presentació de la Guia aquest proper 21/3 a partir de les 10:45h al Fòrum Gastronòmic de Girona