La xarxa de punts d'Informació turística del Vallès Oriental incorpora 8 noves adhesions

Primera trobada dels nous ens públics i privats, que comencen la formació per acreditar-se.

Recentment s’ha fet la primera trobada de les noves adhesions d’empreses i ens públics al programa de Punts d’Informació Turística al Vallès Oriental. Es va fer a finals de la setmana passada a Can Rius de Caldes de Montbui.

Aquestes empreses i ens públics s’uneixen a les 39 que ja formen part de la xarxa, que hauran de formar-se per renovar l’acreditació o aconseguir-la per primer cop.

Les noves empreses que s’incorporen són l'Oficina de Turisme Thermàlia de Caldes de Montbui, HUTB Ca l’Antic Poi i Masia Can Sunyer (La Garriga), Ca Puxí (Les Franqueses del Vallès), Biblioteca de Lliçà d’Amunt, Allotjament Rural La Guàrdia (Llinars del Vallès), Segway Green Tours i Lavanda Mas Sampera (Santa Eulàlia de Ronçana).

La trobada va acabar amb una visita guiada oferta per l’Oficina de Turisme de Caldes a la Vila Termal de Caldes de Montbui, amb parades a l’antic balneari Can Rius, el Safareig, la Font del Lleó i els Banys romans.

El programa dels Punts d’Informació Turística té per objectiu disposar d’una xarxa d’informació turística públic-privada per donar el reconeixement formal de la tasca d’informar i assessorar que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme. L’objectiu és complementar els serveis d’informació, difusió i atenció turística.

Es tracta d’un programa de la Diputació de Barcelona que al Vallès Oriental el coordina el Consell Comarcal. Està obert a totes aquelles empreses privades i ens públics que estiguin sensibilitzades i/o motivades per donar un suport d’informació turística al visitant en el vostre establiments i/o empreses.  La participació de qualsevol entitat al projecte és totalment gratuïta.

En aquests moments, el Vallès Oriental compta amb 39 empreses publiques i privades que formen part de la Xarxa PITs, que rebran el diploma acreditatiu en la Jornada de TurismeVallès que se celebrarà demà dijous al Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès.