La International Bears Sitges Week arrenca avui amb una programació cultural i lúdica

Des d’aquest divendres i fins al 10 de setembre, es programen un conjunt d’activitats culturals i lúdiques. La previsió és que passin per Sitges més de 8.000 persones d’arreu del món, segons l’organització.

La trobada internacional Bears Sitges Week ofereix aquest 2023 una àmplia programació d'activitats lúdiques i culturals durant deu dies. L'esdeveniment s’inicia aquest divendres,1 de setembre, i s'allargarà fins al dia 10 d’aquest mes.

L’Ajuntament col·labora, un any més, en la organització de l’esdeveniment que preveu porti a Sitges més de 10.000 persones. El regidor de Turisme, Brandon Jones, remarca que “la Bears Sitges Week és un esdeveniment que té un especial interès per a la vila, sobretot per a la projecció de Sitges i com a posicionament de la destinació ja que permet mantenir una major ocupació durant la primera quinzena de setembre, unes dates que es consideren fora del temporada turística més alta. Alhora també, aquesta trobada internacional permet donar suport a la comunitat LGTBIQ+ i això també és molt important”.

En el marc de la programació d’actes oficials de la Bears Sitges Week destaquen les nits temàtiques al Bear Village, les rutes en diversos bars de la vila i els punts habituals de trobada la platja de les Anquines i les propostes culturals per conèixer Sitges. Des de l’organització s’anima a descobrir les visites als museus, la tradicional visita pel patrimoni arquitectònic i cultural de la vila, excursions a la platja o al parc del Garraf, entre d’altres.

Segons l’organització, la Bears Sitges Week és ara l’esdeveniment Bear de major projecció de diversitat internacional. Aquesta trobada internacional que al 2019 va aplegar 8.000 persones va generar un impacte econòmic de 7.350.000 euros.