12a Tapes i Canyes. Torna l'esdeveniment gastronòmic més important de la tardor vicentina!

Arriba la tardor i, com és habitual, una nova edició del Tapes i Canyes, la ruta gastronòmica d’elaboracions en petit format dels bars, restaurants i fleques de Sant Vicenç dels Horts.

Enguany, és la dotzena edició d’aquesta campanya organitzada conjuntament per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers, amb la participació d’11 establiments del municipi.

Sant Vicenç dels Horts és un dels municipis que conformen el Parc Agrari del Baix Llobregat, on s’hi conreen verdures i hortalisses com albergínies, pebrots, carbassons, carbasses, enciams, cols i pastanagues, i també fruites com figues, pomes, caquis i peres, entre d’altres. Com a mostra del compromís de la restauració vicentina amb el producte local i de temporada, les tapes duen algun producte del Parc com a ingredient.

Com l’any passat, es lliuraran tres premis a les millors tapes, atorgats per votació popular, d’acord amb les valoracions de les persones consumidores. Es farà l’entrega d’una placa als restaurants guanyadors perquè la puguin exhibir als seus establiments.

Menjar tapes té premi!

Se sortejarà un àpat per a dues persones a l’establiment que guanyi el primer premi de la campanya.

Per participar-hi, cal dipositar la butlleta a les urnes que trobareu als establiments participants.

Més informació aquí