Trobada amb el Director de l'Agència Catalana de l'Aigua, en relació a l'afectació de la sequera a les activitats nàutiques i de turisme actiu en embassaments

La trobada ha tingut lloc a la seu de l'ACA, a petició de PIMEC TURISME.

La Delegació ha estat encapçalada pel Secretari General de PIMEC, Josep Ginesta, i el Secretari General i Vicepresident de la Sectorial de PIMEC TURISME, Daniel Brasé.

Avui ha tingut lloc, una trobada amb el Director de l'ACA, Samuel Reyes, i el Director de l'Area de Gestió Territorial de l' ACA, Diego Moxó.

A la trobada hi ha assistit el Secretari General de PIMEC, Josep Ginesta, així com la Mariona Martí i l'Albert Palau, en representació de l'Associació d'Empresaris d'Activitats Nàutiques i de Natura en Aigües Interiors de Catalunya, i el SG de la FIHRT i Vicepresident de PIMEC Turisme, Daniel Brasé.

Creiem que ha estat una trobada molt profitosa i d'on hem tret compromisos importants. Ara cal que aquests compromisos tinguin recorregut, i es concretin.

Informarem puntualment als socis de Associació d'Empresaris d'Activitats Nàutiques i de Natura en Aigües Interiors de Catalunya i al CEX FIHRT.