Comunicat de PIMEC davant de l'inici del procés electoral a les Cambres de Comerç catalanes

PIMEC informa i anima a les pimes i persones autònomes associades a participar d’aquest procés electoral

Barcelona, 14 de setembre de 2023. A les portes de les eleccions a les Cambres de Comerç catalanes, que s’iniciaran aquest divendres, 15 de setembre, amb vot telemàtic, i finalitzaran el 20 de setembre amb vot presencial, PIMEC ha informat i ha animat a les pimes associades a participar d’aquest procés electoral.

Així mateix, en aquests darrers mesos, la patronal ha recomanat a les seves empreses sòcies a presentar-se a les Cambres de Comerç catalanes, amb la voluntat que els interessos i les opinions dels empresaris i les empresàries de les petites i mitjanes empreses i persones autònomes hi siguin representats en benefici del progrés econòmic del país. En la línia de l’activisme empresarial que defensa PIMEC, les pimes han d’estar als ponts de comandament i allà on es prenen les decisions que afecten el teixit empresarial.  

Amb aquest objectiu, la patronal ha enviat a inicis d’aquesta mateixa setmana als seus socis, un document informatiu a través del qual es presenten les empreses associades a PIMEC que són candidates a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. El document especifica les empreses, els grups i les categories, amb indicació també de la candidatura a la qual s’adhereix cadascuna d’elles.

Finalment, PIMEC recorda que ja és part de les Cambres per la seva condició de patronal més representativa de Catalunya i, per tant, com ja ve apuntant des de fa molts mesos, no es presenta a cap procés electoral. Només impulsa i dona suport als seus associats.