Diego Sánchez Pulido escollit novament President del Gremi d' Hoteleria i Turisme del Bages i el Moianès

Dijous va tenir lloc a Manresa, l'Assemblea General del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages i el Moianès, que ha tingut per objecte, entre d'altres, la cel.lebració de les eleccions a la Presidència d'aquest.

Els associats presents a l'Assemblea General han acordat per unanimitat, la reelecció de Diego Sánchez Pulido com a President del GREMI D'HOTELERIA I TURISME DEL BAGES I DEL MOIANES, per un nou plaç de 4 anys.

Diego Sánchez, el nom més visible de Diesa Restauració, amb més de 40 anys d'antiguetat, ha passat gran part de la seva vida treballant rere la barra, gestionant una empresa que creixia més i més, buscant fórmules innovadores per als seus establiments, participant en la vida social i associativa de la ciutat de Manresa, inventant noves maneres per a ser un actiu imprescindible, perquè així, aquesta aventura continuï.

Diego Sánchez ha confirmat a la totalitat de la Junta Directiva que l'acompanyarà en els propers anys, que en els darrers dies ha vist la pèrdua del seu Secretari, En Ton Nova, propietari del restaurant Complex Congost de Manresa, que va estar al capdavant dels bars del Vell i el Nou Congost i de Cal Ton, entre d'altres, i que fou fundador del Gremi, allà per l'any 1977. La Junta i els assistents van lamentar la seva pèrdua, i van acordar la realització d'un homenatge el més aviat possible.

La nova Junta del Gremi, comptarà amb Josep Torras, Vicepresident, Albert Bermúdez, nou Secretari, Salvador Cots, Tresorer, i com a Vocals, Pilar Sala, Mercè Torra, Cristian Dominguez i Xavier Vallecilos