La Cambra nomena Isabel Galobardes consellera del Consorci de Turisme de Barcelona

La Cambra aprova els primers nomenaments del mandat de Santacreu

Isabel Galobardes, és advocada en exercici, ex-Directora General de Turisme i Presidenta de la Sectorial de PIMEC TURISME

La Cambra de Barcelona ha aprovat els primers canvis de cadira després de l’entrada de Josep Santacreu a la corporació. Ha estat en el primer plenari de la legislatura on s’han votat els nomenaments dels representants de la corporació en diverses entitats i organismes en els quals participa.

En concret, la Cambra ha designat com a membres del Consell General del Consorci de Turisme de Barcelona a Marta Angerri, Salvador Vendrell, Isabel Galobardes, Eduard Romeu, David García, Jordi Herreruela, Constantí Serrallonga, Sandra Hors, Lluís Sans, Xavier Carbonell, i Jordi Clos. A més, també ha designat als tres primers com a membres del Comitè Executiu de l’organisme.

La segona rtanda de nomenaments han estat en el si del Consell General de Fira de Barcelona. Els escollits han estat a Emili Rousaud, Martina Font, Anna Cornadó i Xavier Comerma. A més a més, ha designat com a membres del Consell d’Administració de Fira 2000 a Xavier Pujol i Carmina Ganyet.

Tanmateix, la corporació ha nomenat el president Josep Santacreu i la vicepresidenta segona Martina Font com a membres del Ple del Consell General de Cambres Catalunya. La constitució del Ple de les Cambres que es durà a terme les pròximes setmanes servirà per escollir el nou comitè executiu de l’ens. Finalment, la sessió també ha servit per designar a Gerard Esteve membre del Patronat i del Comitè Executiu de la Fundació Barcelona Capital Nàutica AC24. A més, en la mateixa sessió plenària, també s’han aprovat els nomenaments vinculats als òrgans de govern de la Cambra. Concretament, s’ha escollit com a vocals consultors a Enric Crous, Lluis Monset, David Marin, Pau Relat, Juan Josep Brugera i Miriam Pujol.