Política de Xarxes Socials

POLÍTICA DE XARXES SOCIALS

En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679, del 27 d’abril de 2016 del Parlament Europeu, i del Consell relatiu a la Protecció de las persones físiques en el que respecta al tractament de les seves dades personals, la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA I RESTAURACIÓ informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials amb la finalitat principal d’anunciar els seus productes i serveis.

 

DADES DE FFEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT, :

G60006517

C/ SANT NICOLAU, 11, BAJOS 3º, 08014, BARCELONA

info@fihr.com

www.fihr.cat

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT, , mostrant així interès en la informació que s’anunciï a la xarxa. Al unir-se a la nostre pàgina, ens facilita el seu consentiment pel tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil. 

 

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia xarxa social, així como configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  te accés i tracta aquella informació pública del usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, nomes son utilitzades dins de la pròpia xarxa social i en cap cas son incorporades a cap fitxer, sense sol·licitar prèviament el consentiment exprés del interessat.

 

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercits davant FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT, , d’acord amb el REGLAMENT (UE) 2016/679, del 27 d’abril de 2016 del Parlament Europeu, ha de tindre en compte que donada la pròpia funcionalitat de las xarxes socials, normalment haurà d’exercir els seus drets davant la pròpia xarxa social.

 

FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  realitzarà les següents actuacions:

 

  • Accés a la informació pública del perfil.

  • Publicació al perfil del usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT, .

  • Enviar missatges personals e individuals a través dels canals de la xarxa social.

  • Actualitzacions del estat de la pàgina que es publicaran al perfil del usuari.

 

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per fer-ho haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat. 

 

DADES DE MENORS

 

L’accés i registre a aquesta xarxa social esta prohibit per a menors de setze (16) anys. L’accés al lloc oficial de FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  també esta prohibit per a menors de setze (16) anys. Per la seva part, si l’usuari no compleix aquest requisit, FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  els informa de la necessitat de tenir l’autorització dels seus pares, tutors o responsables legals per accedir i utilitzar el lloc oficial de FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT, .

 

FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  queda eximit de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús del seu lloc oficial per menors o usuaris que no compleixin els requisits prèviament mencionats, sent en qualsevol cas, els seus representants legals els únics responsables.

 

PUBLICACIONS

 

L’usuari, una vegada s’uneixi a la pàgina de FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT, , podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles de atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o l’honor, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquest supòsits, FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  es reserva el dret a retirar d’immediat el contingut, i/o sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

 

FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  no es fa responsable dels continguts que lliurement hagi publicat un usuari.

 

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes per altres usuaris, pel qual ell mateix es el principal responsable de la seva privacitat.

 

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades a cap altre fitxer per part de FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT, , però sí que romandran a la xarxa social.

 

CONCURSOS I PROMOCIONS

 

FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els que podrà participar l’usuari adherit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzin amb aquest motiu la plataforma de la xarxa social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altre norma que sigui d’aplicació.

La xarxa social no patrocina, avala, ni administra i/o està associada de ninguna manera, a ninguna de les nostres promocions.

 

PUBLICITAT

 

FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  utilitzarà la xarxa social per anunciar els seus productes i serveis, en qualsevol cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del RGPD, de la LOPDGDD i de la LSSI-CE.

 

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTELERIA, RESTAURACIÓ i TURISME, la FIHRT,  per que també ells puguin gaudir de les promocions ofertes o estar informats de la seva activitat.

 

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la xarxa social:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Fihrt/

Twitter: https://twitter.com/gerenciafihr


Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta-les abans de continuar navegant per a poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de cookies.