Buscant finançament? Des de la FIHRT t'ho posem fàcil de la mà del cercador FANDIT

Troba el que necessites! Subvencions públiques, ajudes privades, programes europeus, premis… Navega per una gran quantitat de fonts de finançament diverses que t’ajudaran a planificar i sostenir el teu projecte.

On buscar subvencions per a les entitats?

El finançament, tant públic com privat, és bàsic per a les entitats (i per les empreses, pimes i micropimes), és la manera principal amb la qual aquestes poden aconseguir recursos per a dur a terme la seva activitat.

Això vol dir que per a desenvolupar els projectes que estructuren la seva tasca, cal presentar-ne les propostes a subvencions i concursos. Per fer això, el més aconsellable és comptar amb un protocol establert, que en tots els casos ha de començar per una cerca exhaustiva de possibles convocatòries.

Es tractarà de fer una cerca periòdica per a elaborar un llistat on es destriïn les subvencions disponibles segons quines són les necessitats de cada projecte i els objectius i recursos amb els quals compta l’entitat. Però, on fer aquesta cerca?

Des de la FIHRT t’ho posem fácil de la mà de FANDIT, molt més que un simple buscador d’ajudes.

FANDIT és una empresa de tecnologia compromesa a fer més accessibles i eficients les subvencions i ajudes públiques. Creen solucions innovadores per a optimitzar la cerca, sol·licitud i gestió d'aquestes ajudes. En la nostra plataforma, trobaràs un espai dedicat exclusivament a les ajudes públiques, amb informació útil i un cercador intuïtiu i complet.

A FANDIT treballen cada dia per a millorar el funcionament del sector de les subvencions i ajudes públiques, enfocats a garantir l'èxit dels nostres usuaris.

La missió de FANDIT és ajudar les Pimes, autònoms i particulars a accedir a les ajudes públiques de forma més fàcil i justa, mitjançant una plataforma col·laborativa amb eines per a beneficiaris, gestors i intermediaris. El seu objectiu és democratitzar l'accés a aquestes ajudes i creiem que la tecnologia i comptar la veritat del sector és la clau per a fer-lo possible.

Cercador de Subvencions de la FIHRT

Des del Cercador de Subvencions i Ajuts de la FIHRT, que es basa en la tecnología de FANDIT, podreu accedir a les entitats d’abast local, als Ajuntaments; les Diputacions; la Generalitat de Catalunya; el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE); i a Europa.

Accedeix al Cercador de Subvencions de la FIHRT, sense limitació de cerques per als Gremis, Associacions i Col.lectius de la FIHRT, i gratuÏt 100%.

Els vostres socis, un cop identificats, també gaudiran del Cercador, amb un ús limitat de cerques.