PVisita d'inici d'obres del primer tram de les Vies Blaves Barcelona

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, visitarà aquest dimarts, 21 de març, l’inici de les obres de la Via Blava Anoia Fase 1, que és la primera que s’esta desenvolupant dins del projecte de les Vies Blaves Barcelona. Un projecte, impulsat per la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu rehabilitar les lleres dels rius Llobregat, Cardener i Anoia, al seu pas per la província de Barcelona, per fer-les transitables per a la pràctica del senderisme i del cicloturisme.

La presidenta, acompanyada per la diputada de Turisme de la Diputació Barcelona, Abigail Garrido i el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, iniciarà, a les 11.00 h aquesta visita d’obres a l’Av. D’Àngel Guimerà, s/n d’Igualada, des d’on es pot observar des d’un punt elevat quins serà el recorregut de la Via Blava Anoia en aquest tram i com s’estan desenvolupant les actuacions per adequar el terreny a la futura Via Blava.

Posteriorment, cap a les 11.15 h, es desplaçaran fins a la vora del riu (Carretera C-241c km 0,8)  per conèixer de primera mà com s’estan desenvolupant les obres. Serà en aquest moment, quan la presidenta explicarà davant dels mitjans de comunicació els detalls del projecte, de les obres que s’estan duent a terme,  els terminis d’execució tant de la via Blava Anoia com de les diferents Via Blava Cardener i Via Blava Llobregat, que formen part de les Vies Blaves Barcelona i quin serà l’impacte turístic en el territori. A l’acte també assistiran els alcaldes dels municipis per on passa la Via Blava Anoia.

Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir aquest acte han d’enviar un correu electrònic a premsa@diba.cat, abans de dilluns, 20 de març, a les 15 h, amb el seu nom i mitjà de comunicació. Els mitjans que vulguin venir des de Barcelona es facilitarà transport des de la seu de la Diputació (Rbla Catalunya, 126. Barcelona), a les 9.15 h.

Informació pels mitjans de comunicació. Visita Via Blava Anoia
Dia: dimarts, 21 de març
Hora i lloc
11.00 h a l’Av. D’Àngel Guimerà, s/n d’Igualada (GPS: 41.584886, 1.588506). Els mitjans gràfics podran prendre imatges
11.15 h Visita a les obres de la via blava Anoia fase 1. Carretera C-241c km 0,8 (GPS 41.585346, 1.577389) i atenció als mitjans de comunicació davant les obres iniciades
Acreditacionspremsa@diba.cat, abans de dilluns, 20 de març, a les 15 h
Més informació: Susana Burgos  burgosjs@diba.cat (648 20 00 63)