CONFORCAT A MIDA: Curs d'Elaboració d'ofertes gastronòmiques

Inscripció al curs^

Pots realitzar la sol·licitud a través del següent formulari. Aquesta sol·licitud no compromet a la matriculació del participant. Un cop realitzada, ens posarem en contacte per omplir la documentació requerida.

Descripció i objectius^

L´oferta gastronòmica és essencial per a la identitat d´un restaurant, i definir clarament el tipus d´establiment, el públic objectiu i el menú és crucial. Mantenir-se al dia amb les tendències i considerar la digitalització pot enriquir l'experiència del client. Per aconseguir una oferta gastronòmica de qualitat, és fonamental atendre aspectes clau en qualsevol negoci, com ara els preus, el servei al client i la qualitat dels aliments i ingredients.

Aquest curs proporcionarà les habilitats i coneixements necessaris per dissenyar i crear ofertes gastronòmiques atractives, competitives, innovadores i adaptades a les tendències del mercat.

OBJECTIUS:

  • Elaborar els menús, les cartes i altres ofertes gastronòmiques, que resultin equilibrats dietèticament, variats i de qualitat, presentant-los en forma i termes adequats, d'acord amb els objectius econòmics establerts.
  • Formular propostes de presentació de l'oferta gastronòmica senzilla dissenyada, amb creativitat i imaginació personals.
  • Determinar les necessitats de subministrament de gèneres indicant-ne les quantitats.
  • Identificar necessitats d'emmagatzematge dels aliments i begudes en funció de la seva naturalesa i classe.
  • Proposar preus dels plats de l'oferta gastronòmica.

El curs incorporarà el producte per a tractar in situ l'elaboració d'oferta gastronòmica, per tal de posar en pràctica els continguts treballats a classe.

Calendari i lloc^

CALENDARI I HORARI

16, 23, 30 abril; 7, 14, 21, 28 maig 2024, en horari de 9 a 13:15h

MODALITAT PRESENCIAL

Ubicació: Escola Enoturisme Catalunya (C/ Amàlia Soler, 29, Vilafranca del Penedès)

Destinataris i requisits^

Adreçat restaurants o petits establiments de restauració, emprenedors que vulguin començar en el negoci de la restauració i/o persones que estan a l’atur i que es volen incorporar als establiments. No hi pot participar el col·lectiu que treballa a l'Administració Pública, atenent als requisits de la convocatòria i l'entitat que subvenciona la formació.

Docent^

Ivan Batlle - Jefe de sala en restaurant Casa Joan - Restaurant Casa Joan |  LinkedIn

IVAN BATLLE. Restaurador i sommelier. Propietari i cap de sala als restaurants Casa Joan i Can Tina, de Vilafranca del Penedès. Diplomat en turisme amb especialització en sommelieria. La seva experiència en restauració és àmplia. Ha regentat molts anys la direcció i cap de sala de l'hotel Vallferrera, a Àreu. Ja fa gairebé 8 anys que és el propietari i cap de sala del restaurant Casa Joan, un espai amb molta història i tradicional a la capital de l'Alt Penedès. Ja fa més de 3 anys que va començar el nou projecte amb el restaurant mexicà Can Tina i fa pocs mesos va obrir "Cal33", un espai amb una nova proposta gastronòmica al Penedès.