Últimes notícies

Torna Mescla

Torna Mescla, la mostra de cuina, paisatge i turisme de les Terres de l’Ebre! Entre estrelles Michelin i restauradors ebrencs que ens faran salivar ...

El Vendrell, capital del xató, acomiada la temporada a la seu de l'ambaixador, l'Enric Roca Albet.

Aquest matí el regidor de Fires de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, i la presidenta de la Ruta del Xató Núria Carbó, ...

Inici del Curs d'Aprofitament i reciclatge de matèria primera, i d'Elaboració del Pla de Malbaratament

Avui ha començat a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya de la mà de Lluís Riera, CEO de SAIA Seguretat Alimentària, el ...

VI Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària. BSA 2024

Amb l'aigua al coll! El proper 6 de juny de 2024, en conmemoració del Dia Mundial de la Seguretat Alimentària, celebrem la sexta edició ...

Setmana de la Natura del 22 de maig al 5 de juny

La Setmana de la Natura és la campanya més gran d’implicació ciutadana per a la defensa de la natura a Catalunya. Aquesta iniciativa ...

El rentat de mans és un element clau de la seguretat alimentària.

Quan manipulem aliments ens hem de rentar molt sovint les mans. Quan ens hem de rentar les mans? Ens hem de rentar les mans abans de començar ...

Llum verda a l'Observatori Estatal de la Morositat Privada

El Govern Espanyol ha aprovat la creació de l’Observatori Estatal de Morositat Privada, tal com s’ha publicat al BOE https://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-2024-8711. ...

PIMEC alerta que l'estancament en la reducció de l'atur i l'alentiment en la creació d'ocupació posen en qüestió el nostre model econòmic

La patronal posa de manifest que Espanya lidera les xifres de força laboral desaprofitada a Europa en un mes en què s’ha incrementat ...

Les escoles d'hostaleria i hoteleria de Catalunya referents en la lluita contra el malbaratament alimentari

Sis escoles d’hostaleria i hoteleria de Catalunya participen en la VI Jornada Hackató Restauració Sostenible amb l’objectiu ...