Éxit d'Interacció i Col·laboració al Networking de l'Aldea organitzat per la FIHRT

El Networking co-organitzat per la FIHRT i FIHRT_TE a la Masia Els Ullalets de L'Aldea ha estat un rotund èxit, reunint una àmplia varietat de gremis, associacions i col·lectius, així com els seus partners empresarials.

L'esdeveniment va comptar amb la participació entusiasta de destacades entitats com Arrós Montsià- CAMARA ARROCERA DEL MONTSIÀ, Aua Pure Water, Ferrer&Ojeda Asociados, Coca Cola, Distribuidora Joan sl, Siiwork, Conversia, Parlem, Ofitropolis, Cover Manager, Central Energy, Woodnow, Pilarbox, All 4 Ins, Celiacs Catalunya i Colzent, creant una atmosfera vibrant de connexió i col·laboració.

Durant el Networking, els participants van tenir l'oportunitat de establir valuosos contactes professionals, compartir coneixements i explorar noves oportunitats de negoci. Les interaccions van ser productives i enriquidores, destacant-se per la seva alta qualitat i el seu impacte positiu en la comunitat empresarial local i més enllà.

El compromís, la professionalitat i les ganes mostrades per tots els participants van ser claus per al èxit de l'esdeveniment. L'actitud oberta i proactiva va propiciar un ambient propici per al intercanvi d'idees i la creació de sinergies que promouran el creixement i la innovació en els sectors representats.

La FIHRT_TE vol expressar el seu més sincer agraïment a tots els participants, els quals van contribuir de manera significativa al dinamisme i l'èxit del Networking de l'Aldea. Així mateix, espera que aquesta sigui només la primera de moltes oportunitats de col·laboració fructífera en el futur.

La trobada va finalitzar amb un dinar al Restaurant La Llar d'Hèctor Roda, a L'Aldea.