Canvi de Federació del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar

El Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar ha anunciat oficialment la seva baixa com a soci de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT), per passar a formar part de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona. Aquesta decisió, anticipada però no per això menys significativa, marca un nou capítol per a l'associació i els seus membres.

Durant els difícils moments viscuts a conseqüència de la pandèmia, la FIHRT va acollir el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar, presidit aleshores per l'actual Regidor de Promoció Econòmica de Lloret de Mar, Nino Gómez, teixint junts una xarxa de suport que va ser clau en la superació dels obstacles i desafiaments sense precedents. Els vincles formats en aquest període de crisis han estat d'una importància incalculable, no només en el terreny professional sinó també en l'àmbit humà, generant una sòlida connexió amb les persones i el territori.

La Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme vol destacar el camí compartit amb el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar, un camí ple d'aprenentatge mutu i col·laboració estreta. Tot i que el canvi de federació marca una nova trajectòria per al Gremi, la FIHRT vol fer palès que els vincles creats perduren més enllà de les afiliacions formals.

"El Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar sempre tindrà un lloc especial dins la nostra Federació. Els moments que hem compartit, especialment durant la pandèmia, han reforçat el nostre sector i han posat de manifest la força de l'unitat i el suport mutu", afirma el president de la FIHRT.

La FIHRT manté les portes obertes per a futures col·laboracions i continua compromesa a oferir suport al Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar, com sempre ho ha fet amb la Federació d'Hostaleria de les Comarques gironines, presidida per Antonio Escudero. El respecte mutu, la professionalitat i l'afecte desenvolupat durant aquests anys són els fonaments d'una relació que, encara que modifiqui la seva forma, continuarà sempre endavant.