Sopar de Tast a Sitges: el Retorn d'una Tradició Gastronòmica Emblemàtica

El passat 25 d'abril, els Jardins del Casino Prado de Sitges es van omplir de vida amb la celebració del Sopar de Tast, un esdeveniment que marca la recuperació d'aquesta tradicional vetllada després de set anys d'absència.

Organitzat sota l'impuls renovador del Club de Tast, aquesta edició ha servit com a avantguarda de la temporada turística d'estiu i com a celebració de l'arribada de la primavera.

La terrassa del restaurant Cañateca va acollir l'esdeveniment, configurat com una revetlla amb diverses àrees per seure o gaudir de peu. L'ambient va estar animat per música escollida especialment per a l'ocasió, mentre que 14 establiments oferien les seves millors propostes gastronòmiques. Aquests plats estaran disponibles fins al 21 de juny, coincidint amb el llançament del Passaport del Club de Tast, que oferirà als assistents avantatges exclusius en els establiments participants i l'oportunitat de guanyar premis.

Els assistents al sopar van gaudir de la possibilitat de tastar una àmplia varietat de plats acompanyats de vins del Massís del Garraf i Malvasia de Sitges. Entre els participants, destacaven restaurants com Cal Pinxo, Fragata i l'Escola d'Hostaleria de Sitges, La Sitja, que va demostrar el talent dels futurs professionals del sector.

L'acte va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell i Abella, i figures importants com el Sr. Josep Maria Matas Barceló, un dels fundadors del Club de Tast. Tony Alemany, expresident del Club i propietari del Restaurant Los Vikingos, va ser l'encarregat dels discursos de benvinguda, en els quals va destacar la trajectòria del club i els seus fundadors. L'esdeveniment va finalitzar amb un brindis col·lectiu, celebrant la nova temporada d'estiu i la promoció de la gastronomia i el turisme de Sitges.

Aquest Sopar de Tast no només va ser una vetllada gastronòmica excepcional, sinó també una demostració del compromís i la visió de l'Entitat per reforçar l'oferta cultural i enoturística de Sitges a través del Club de Tast.